Vår bakgrund

et.jpg

eva törnqvist

Screen Shot 2017-09-06 at 11.36.06.png
 

- Eva bottnar i en människosyn och ett förhållningssätt till världen som jag skriver under på: att man kommer allra längst med en positiv attityd och utgångspunkt i det goda. Hennes driv hämtar kraft i känslan av att bidra till något bra, och hennes klarsynta tänkande är ofta anledningen till att saker hon engagerar sig i går i mål. Att säga att Eva kan hålla många bollar i luften samtidigt är inte bara en sliten klyscha utan också århundradets underdrift: hon har en otrolig förmåga att hantera mjuka och hårda värden, högt och lågt, strategi och implementation – samtidigt! – utan att tappa fokus på målet. Evas mångsidighet är unik: teknisk förståelse i kombination med mångårig erfarenhet inom både utbildning, kommunikation och personalfrågor ger en helhetssyn som är svårslagen. Jag har valt att starta Prasinum med Eva för den människan hon är; otroligt engagerad, energisk och driftig. Hon skapar värde. Bestående värde. På riktigt.

- Jonas om Eva

 

Screen Shot 2017-09-06 at 12.12.38.png
jb.jpg

jonas belfrage

 

 

- Jonas är problemlösare, ingenjör och familjefar i en enda glad blandning. Hans tekniska intresse och kunnande är imponerande, samtidigt som hans mänsklighet och nyfikenhet på människor gör honom till en begåvad och uppskattad pedagog. Jonas älskar att lösa problem, att reda ut det som är trassligt, ta sig an utmaningar – och att ifrågasätta vedertagna sanningar för att kanske hitta bättre svar. Han är en fena på att se och jobba bort ineffektivitet och resursslöseri, och njuter av att skapa ordning där det råder kaos. Jag har valt att starta Prasinum tillsammans med Jonas för att jag vet att han tänker rakt, håller vad han lovar och inte krånglar till saker. Jonas gör vägen från ord till handling kort, och han får andra människor med sig på resan. På riktigt.

- Eva om Jonas

Martin.jpg.png

MArtin Sundberg

- Martin är en lyhörd, ansvarstagande IT-hantverkare med stor förståelse för den verksamhet som måste vara drivkraften bakom varje IT-beslut. Efter att ha jobbat med Martin flera år tidigare på andra arbetsplatser vet vi dessutom att alla älskar Martins sociala förmågor och stora kunnande – det riktigt känns att det som driver honom är en sann vilja att lösa problem och skapa utveckling. Martins tekniska färdigheter tillsammans med en ambition kring ledarskap som kommer att ta honom långt ger honom en perfekt profil för de tjänster Prasinum erbjuder inom IT-området, exempelvis kartläggning och effektivisering av IT-landskap, migrering till Office 365 eller få ordning på ett företags licenshantering – eller att agera som inhyrd IT-ansvarig efter behov; det vi kallar CIO-as-a-Service CIOaaS.

- Eva och Jonas om Martin