Erbjudande

analys

 

 

strategi

implementation

långsiktighet

Här kommer du inom kort (så snart vi får tid mellan uppdragen) att kunna läsa om vår tjänsteportfölj på ett tydligt och strukturerat sätt.
Tills dess, fråga oss gärna om…

 • gapanalyser som hjälper dig att tydliggöra nuläge, önskat framtidsläge - och hur du tar dig mot ditt önskade läge. Det kan handla om att

  • ditt företag växt från en handfull medarbetare till många på kort tid, och du behöver hjälp med att förstå vad du behöver göra annorlunda för att nå alla, för att hålla nere centrala kostnader, för att leva upp till lagar och regler, etc

  • du upplever att du inte får fäste för de förändringar du vill genomföra, och behöver en effektivare kommunikationsstrategi

  • ert IT-landskap inte hängt med i vare sig branschutveckling eller er tillväxt och du behöver en ny strategi baserat på en rejäl genomlysning

 • interrimsledarskap och ledarskap “as a a Service”. Vi har många års erfarenhet som chefer och ledare inom IT, kommunikation, projektledning, verksamhetsutveckling och HR - vi kan fylla glapp som uppstår under tiden du rekryterar en ersättare till någon som slutat. Eller: lika gärna som du hyr in legal assistans när du behöver, kan du hos oss hyra en ansvarig för IT, HR eller kommunikation när du behöver det - eller till exempel en dag i veckan. Någon behöver hålla i de här områden - men för ett litet eller mellanstort företag är det inte rimligt att ha en heltidsposition för någon av dem.

 • projektledning och verksamhetsutveckling. För att dina projekt och interna initiativ ska nå i mål krävs att någon tar täten och håller ihop helheten - allra helst av någon som gjort det förr. Det har vi. Med väldigt goda resultat.

 • kommunikation. Kanske fattar du beslut, men upplever att de aldrig riktigt tar skruv ute i verksamheten? Är det svårt att hålla ihop ett gemensamt fokus för hela företaget - upplever du (eller ännu värre: dina kunder) att saker och ting är otydliga eller spretiga? Vi kan hjälpa till!

 • ledarskapsutveckling och coaching. Strategier och planer i all ära - men till syvende och sist handlar framgång mycket om rätt ledarskap. Är ni rätt rustade? Vi kan hjälpa er att ta reda på det - eller utveckla ert ledarskap om ni redan ser att utrymmet för förbättring. Antingen genom att jobba med en hel ledningsgrupp eller genom att coacha individer.

 • utbildning. Vi älskar att förmedla kunskap och överföra det vi vet till andra! Vi har färdiga kurser inom projektledning och Office 365 med tillhörande applikationer, och kan fort och lätt sätta ihop skräddarsydda paket inom en rad områden.

 • - IT-support. Är du trött på IT-människor som briljerar med sin överlägsenhet genom att använda ett språk som ingen som inte lever på sina It-kunskaper förstår? Som löser det problem du ber hen om, men inte berättar om den andra utmaningen de ser att du står inför? Eller kanske inte ens löser det problem du har, utan hänvisar till någon annan som borde gjort något odefinierbart? Kom till oss, vi pratar både IT och verksamhet - det är det som gör oss till Prasinum.